SETIAP KLIK ANDA MEMBAWA MAKNA YANG BESAR KEPADA SAYA

Thursday, August 12, 2010

MANUSIA SEMAKIN KEJAM

 

Video ni mula2 saya tengok kat facebook seorang teman. Memang zalim la. Bukan calang2 orang sanggup buat macam ni. Boleh la korang tengok untuk jadikan ikhtibar. Kes yang lagi satu pulak lebih kurang sama la. Penderaan terhadap haiwan. Sorang lelaki didakwa atas tuduhan mendera kucing lepas polis jumpa kucing yang dah siap diperap dengan minyak dan lada dalam but keretanya. Mula2 polis tahan kereta lelaki ni, Gary Korkuc, 51 tahun untuk saman sebab langgar lampu isyarat. Pastu polis dengar bunyi kucing mengiau dan terjumpa la kucing yg bernama Navarro yang berusia 4tahun dalam sangkar dalam but kereta Gary ni dengan bulunya berlumuran minyak dan diselaputi lada serbuk. Gary bagitahu polis, dia bercadang nak masak Navarro sebab kucing tu garang. Punyalah besar sebab dia kan? Tp yang bagusnya, bukan kat Malaysia tapi kat Buffalo, New York...

4 comments:

Mulut Bercakap said...

hampeh tol la.... kalo x suke, jgn la bela...

pemanas cerita said...

dia dendam kucen tu curik ikan goreng dia kot?hehe.dengan kucen nak dendeam sampai bunuh2

Ampuan Awang said...

akan berlaku keterbalikkan di masa hadapan, insya Allah. Allah Maha Tahu akan kesudahan nasib si pemijak binatang hatta binatang itu anjing sekalipun

hafidzah hafidz said...

ya allah, kejam giler kot..perempuan tu memang bengong ler..