SETIAP KLIK ANDA MEMBAWA MAKNA YANG BESAR KEPADA SAYA

Friday, February 18, 2011

NAK HADIAH TAK???

Siapa nak hadiah angkat tangan...Haa buat julung kalinya saya nak anjurkan contest.Maklum ajelah sekarang ni buka blog itu,contest.Buka blog ini,contest.So saya rasa terpanggil untuk buat contest jugak.Jom ramai-ramai usha contest apa dan apa hadiahnya dan apa syaratnya..Jom jom jom :)
Sekarang ni saya datang angin untuk pakai shawl.So contest yang saya nak buat ialah gambar anda pakai shawl yang paling menarik@comel.Tak kira anda nak pakai macam mana sekalipun,yang penting comel.Syarat penyertaan ialah :-
  • terbuka kepada semua orang [lelaki nak join pun ok apa..hahaha]
  • anda WAJIB follow saya
  • buat entry paling SIMPLE pasal contest ni dan letak 1 sahaja gambar anda yang paling comel
  • tag 2 orang rakan anda
  • hantarkan link kepada saya di bahagian comment entry ini
  • penyertaan anda mesti sampai kepada saya sebelum 25feb2011
  • pemenang akan diumumkan pada 28feb2011
Haa sebab ni contest shawl,hadiahnya adalah shawl jugak.Ini shawlnya
kredit to cantikmall.blogspot.com
Cantik tak?Tapi yang special,anda boleh pilih sendiri warnanya.Pilihan warna akan saya emelkan pada pemenang yang saya pilih.Oh ye,2 pemenang dicari.Jom join.

20 comments:

Nava.K said...

plenty of ladies who wear tudung and look stunning.

najwa said...

sudah join..
link:
http://farifara.blogspot.com/2011/02/contest-pakai-shawl.html

nk tlg promote la..hihi

papadam said...

agak2, adam bleh join x? nnti adam join la... rerasa ada 1 pic pakai shawl. nmpak cam pompuan tol.

LittLeMyRsHMaLLoW said...

hye !
MYRA join...
jom tengok link nie...

http://littlemyrashmallowdiaries.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah.html

tq~
=)

amier azrul alias said...

aku leh follow ka?
haha.
tp ltak gmbr pompuan la :p

sipot sedot said...

yeppey...sipot join lorh... :P

http://baskinrobinhoot.blogspot.com/2011/02/shawl-contest-dr-cik-apa-yang-panas.html

tq..:P

Siti Noraisyah said...

Siti joined!

http://ctsweet111.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiahhhh.html

NOrIs said...

noris had joined it,

http://noris-luppy.blogspot.com/2011/02/click-thiz-nie-first-time-noris-msok.html

nadratul said...

joined

http://contestcontestcontest.blogspot.com/2011/02/nak-hadiah-tak.html

~ narisha airien ~ said...

Assalamualaikum cik apa yang panas, Iycha pun join contest ni...thanks coz dah buat contest best camni...leh la Iycha masuk...oh ya, dah follow u juga...this is mine...

http://power-of-se.blogspot.com/2011/02/contest-apa-yang-panas-gambar-pakai.html

**Sy!eRA_N** said...

hai...dah jadi follower kamoo yg ke-767....

syiera bucuk join contest kamooo jugak...singgah yer.....

http://syierahalf.blogspot.com/2011/02/contest-gambar-pakai-shawl-yang-paling.html

Putry Bella said...

salam... kite join contest disini...hope lau kite silap wat entry tolong gtaw ek? hehehe

http://putriannelaila.blogspot.com/2011/02/contest-gambar-anda-pakai-shawl-yang.html

are-tia said...

salam.. saya nak join.. huhuhu..

http://kisah-gadismelayu.blogspot.com/2011/02/contest-gambar-pakai-shawl-yang-paling.html

syairahmohdanuar said...

malu nk join.hee ;D

MiMie AddNin said...

hye...
join jugak..
http://chinky-winky.blogspot.com/2011/02/nak-hadiah-tak.html

papadam said...

I'm in!!!! Ahahaha.... sila lah tengok kat sini

http://dadam-papadam.blogspot.com/2011/02/saya-joint-contest-cik-panas.html


terima kasih daun keladi. len kali, wat contest lagi....

dyanzjha said...

join2...
http://complicatedzone.blogspot.com/2011/02/nak-hadiah-tak.html

Budak Coklat said...

nak join tapi tak reti nak pakai shawls...hehehe

Budak Coklat said...

nak join tapi tak reti nak pakai shawls...hehehe

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

alaaa mcm xsempat je nk join. uhuhu