SETIAP KLIK ANDA MEMBAWA MAKNA YANG BESAR KEPADA SAYA

Sepatutnya pemenang diumumkan semalam tapi disebabkan saya kurang sihat, maka pengumuman ditangguhkan ke hari ini. Terima kasih kepada yang join contest. Kepada yang bertanya kenapa singkat sangat tarikh join contest, saya pun taktahu kenapa. Hahaha. Bukan apa, senang kalau tarikh singkat. Tidaklah yang join tu tertanya2 lama sangat dia menang atau tak.


Pemenang pertama saya pilih Siti Noraisyah yang mempertaruhkan gambar pakai shawl jaring. Tengok pic ni, comel kan?

Pemenang kedua saya pilih Syiera yang mempertaruhkan gambar pakai shawl yang lip lap siap pakai topi lagi.. 

Dan ada penyertaan yang paling comel dari dadam-papadam.blogspot.com yang pertaruhkan gambar ini. Jom tengok
Comel kan? Tapi sebab Adam ni boy dan bawah umur lagi, saya bagi hadiah saguhati yang masih difikirkan :)
Kalau nak shawl, kena suruh mama yang join ok Adam? Kepada pemenang yang saya umumkan tadi, sila ke blog penaja saya iaitu http://cantikmall.blogspot.com/ untuk tengok shawl yang dijanjikan ada warna apa, dan sila contact tuan punya cantikmall melalui emel atau no telefon yang beliau sediakan kat blog beliau untuk bagi alamat dan pilihan warna. Kepada yang tidak terpilih, anda semua memang comel. Cuma mungkin bukan rezeki anda.

7 comments:

b a m b a m ' s said...

wahhh..kak ct manis menang~!!! congrats winners!!

Siti Noraisyah said...

Eh!! Gambar Siti ke tu? Wahhhh... mcm tak caye je...!! dah puas gosok2 mata nih.. hehehee... suke..suke... thanks ya.. ^^

**Sy!eRA_N** said...

x cye jugakk..btw,rezeki sy kot..hee...tengs bnyk2 kat penganjur..suke shawl bangat...hee..=)

Yaya said...

Tahniah untuk pemenangg!!

Journal Diet said...

x sempat join....

Journal Diet said...

adik adam tu cute :D

nelly said...

Tahniah kepada mereka .
=)