SETIAP KLIK ANDA MEMBAWA MAKNA YANG BESAR KEPADA SAYA

Wednesday, January 5, 2011

MEMEY LAGI???

Cerita pasal Memey Suhaiza lagi?Peminat Memey tolong jangan marah.Haha.Agak lama juga saya tak update entry.Last pasal Piala Suzuki Aff 2010.Sibuk dengan tugasan kerja.Tapi hari ni saya tertarik nak kongsikan kes antara 3 selebriti yang tak keterlaluan kalau saya katakan popular di negara kita,Abby Abadi dan bekas suaminya Norman Hakim dan Memey Suhaiza merangkap tunang Norman.Apa yang bermain di fikiran anda bila baca benda ni?
Kita faham sendiri la ye?Tapi yang paling best bila Memey komen "salahkah saya jawab telefon tunang"?Wah bagusnya komen dia.Buat Abby,sabar ajelah.Buat Memey,lu fikirlah sendiri..Hehehe..Bukan apa,rasa macam banyak sangat benda yang kontroversi.Dari khalwat,hutang hantaran dan sekarang duduk serumah.Mungkin boleh buat azam tahun baru,pinjam tagline Melodi - tingkatkan prestasi,kurangkan kontroversi.Hahaha..

*harap pasni tak 'dengar' lagi kes mengarut pasal diorang ni...oppssss...!

12 comments:

miss epa said...

macam macam hal diorg ni.hee :)

nam5wym said...

x tau la artis ni...kesian gk tgk...huh!

shida anwar said...

gilor...tunggulah lg 2,3 hari ke adalah kuar muka depan metro...hahahaha

papadam said...

Adoi! Itu la penangan fb. Satu dunia Akan tau. Sokong. Patut Pakai tagline melody tu

azi nur said...

xabes2 si memey...

misSbLurRy said...

aish si momok and si bibik nie.....
sudah2 la...

MyZone~theUn4given said...

bl la nk abis cerita diorang ni...

miSs Zie said...

mmg tkejut ari tu bc post kak abby...awal pagi lg da hangat..eishh memey ni klu ye pn dia xmlu gtaw 1malaysia dia tgl srumah ngn norman tp igt2 gk kt parent..dia xfkr ke parents dia malu...

iris said...

budak ppuan yg dikatekan gatal tu habisla....diratah2 oleh si Norman...yg dh kawin pown bole diceraikan... inikan pulak ppuan gatal hingusan yg bru btunang tu... silap2 habis madu sepah dibuang!!!! aku terpikir gak dia x tau hukum agaknyer atau dia x terfikir ke klau dia jwb tipon tu dh tentu org akan pikir lain kan?? sebabnyer....
1) pagi2 si abby tu tipon dia angkat sape dia??? isteri ke??
2)"dia kate kejap2 abg tgh siap" dh sah2 dia kat umah ngan si norman tu kan??

budussssss n sengal nyer ppuan!!!!

taib wahid said...

Aduss,
Teruknya...

anamizu said...

cisss!!! memey lagi..

recent post : |bantulah adik hairuman|

Mawar Merah said...

Memey tu mmg dh gatal nak hebah kt dunia yg dia tu dh rosak. I hate her n perosak rumah tangga org. huhu