SETIAP KLIK ANDA MEMBAWA MAKNA YANG BESAR KEPADA SAYA

Monday, April 4, 2011

BINTANG PALING POPULAR 2010


Lama tak update, ni nak komen pasal bintang paling popular 2010, Shaheizy Sam. Apa pendapat korang pasal Shaheizy Sam ni?Hero Adnan Sempit yang hensem ni catat sejarah apabila ajak mak dia sama-sama naik pentas bila dia diumumkan sebagai bintang paling popular. Pernah tak korang tengok artis lain bawak mak diorang untuk ambil award?

Wah memang tabik spring la kat Sam. Sejuk perut mak Khaty mengandungkan anak yang hensem dan tak lupa diri bila berjaya. Best ayat Sam ni, hidup saya untuk mak saya. Agak-agak Shaheizy Sam ni masih available ke? Oppps!

7 comments:

syairahmohdanuar said...

sam is freaking cute kan smlm. x)

apik pehe said...

hehe..macam tu la kenal erti hidup..ingat ibu bapa..hehe

awie958 said...

untuk emak je ker, yang di atas sana tak mention ker?

zazaw said...

die ni memang handsome
dah tu tak lupa kat mummy die la tuwww

Alfian J. said...

Alamak..aku suka tul lakonann sam ni. Sempoi abes..

Dulu Sam ni rap ngan M.O.B..ehehe

Entri terkini : Berhibur Bersedang-sedang

spider_gurl86 said...

kita tag awk dlm contest jom juin bloglist kite

NuSaNa NoSa 91 said...

alamak~ keen xtengok la plak ABP.. so, tatau nk komen pe.. tehehehee~ ^_^